Swiss Business Hub Turkey (İstanbul’daki İsviçre’nin İhracat ve Yatırım Ofisi) ve Swiss Chamber of Commerce in Turkey (Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği) İsviçre 2019 Günlerini (Swiss Days 2019) İstanbul'daki İsviçre Başkonsolosluğu desteği ile İstanbul'da ilk kez 20-22 Eylül tarihleri arasında Yapı Kredi bomontiada da düzenleyecek.
İsviçre’yi ve İsviçre şirket ve markalarını tanıtmak amacıyla Swiss Days 2019, İsviçre sanatını, kültürünü, gastronomisini, teknolojisini, eğitimini ve daha fazlasını ilk kez İstanbul’da gerçekleştireceği benzersiz bir platform ile sunmaya hazırlanıyor.
Bu birkaç günlük etkinlik İsviçre şirketlerine ve kurumlarına, “İsviçreli’liğin” ve onunla birlikte gelen değerli derneklerin olumlu ışığında kendilerini göstermeleri için fırsat tanıyacak.
İsviçre Alplerinin muhteşem doğası ile beslenen kültür, sanat ve lezzetlerinin olduğu, beklentilerin ötesinde olacak mini festivalin yanı sıra İsviçre’nin geleceğini şekillendiren dünyaca ünlü ekonomist, iş ve siyaset dünyasından da saygın isimler Ekonomik Forum’unda yerini alacak. Ekonomik Forum devamında düzenlenecek Kariyer Günleri ile genç ziyaretçilerimiz seçkin İsviçre şirketleri ile buluşup kariyer planlamalarına katkı sağlama fırsatı bulacaklar.
İstanbul'un en özel ve çok kültürlü mekânı Yapı Kredi bomontiada’da farklı atölye çalışmaları, konferanslar, seminerler, konserler, eğlenceli aktiviteler ve katılımcı standları ile düzenlenecek üç günlük mini İsviçre Expo, sergilenebilir ve satılabilir ürünlerin yanı sıra potansiyel yerel iş ortakları ile şehrin yeni ilgi odağı olacak.
Swiss Days 2019 düzenleyici ve ortakları arasında, Swiss Business Hub Turkey, Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği, Switzerland Global Enterprise, İsviçre Başkonsolosluğu, Yapı Kredi bomontiada, dDf, Swiss Tourism ve Präsenz Schweiz gibi saygın iş ve kültürel şirket ve dernekler bulunuyor.
Türk Hava Yolları (THY)’nin tek Türk şirketi olarak ana sponsoru olduğu “Swiss Days 2019”a diğer katkı sağlayan şirketler arasında Nestle Türkiye ve Swiss International Scientific School in Dubai de bulunuyor.
İlgili Haberler

İşini bıraktı hayalinin peşinde koştu: 30 yaşında 80 ülke gezdi
Eskiden risk analisti olarak çalışan Deniz Pehlivan, “Bir Hayalin Peşinde” koşmak fikriyle işini bıraktı ve sırt çantasıyla tam 80 ülke gezdi. Gezgin, bu yıl içinde 9 ülkeyi daha gezmeyi planlıyor.

Türkiye, iş-yaşam dengesinde Avrupa ülkeleri arasında son sırada
OECD tarafından yapılan araştırmaya göre, Türkiye iş-yaşam dengesinde Avrupa'daki ülkeler arasında son sırada.

ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, dışkısı ile öğrencilere burs veriyor
ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, özel kliniğe düzenli bağışladığı dışkısıyla bağırsak hastalarının derdine çare oluyor.

Ünlü oyunca dizi çekimi için geldiği Kapadokya’dan kopamadı, işletmeci oldu
Ünlü oyuncu Murat Ünalmış, Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde bir mekan açtı.

Turizm ve gastronomi öğrencileri işsiz kalmıyor
Alanya Hamdullah Eminpaşa Üniversitesi, öğrencilerine verdiği yüksek burs oranlarıyla dikkat çekiyor.

Antalyalı turizmci, karaciğeri ile dayısına hayat verdi
Antalya'da, turizmci Ömer Seven (30), karaciğer rahatsızlığı olan dayısı Mehmet Şerif Aslan'a (63) donör oldu. Aslan, yeğeninden alınan karaciğer dokusuyla sağlığına kavuştu.
