Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tur teknesi karaya oturdu turistleri Sahil Güvenlik kurtardı

Tur teknesi karaya oturdu turistleri Sahil Güvenlik kurtardı

1 dk okuma

Edinilen bilgiye göre, Gümbet Mahallesi'ndeki bir otelde tatil yapan yerli ve yabancı 43 turisti deniz yoluyla bir eğlence merkezine götürmek üzere yola çıkan tekne, Haremtan Burnu mevkiinde bir kayaya çarptı. Çarpmayla birlikte hafif şekilde yan yatan teknedeki yolcular büyük korku ve panik yaşadı. Hareket edemeyen ve batma tehlikesi bulunan teknedeki 50'ye yakın turistin kurtarılması için Bodrum Sahil Güvenlik ekiplerinden yardım istendi. Haber verilmesi üzerine teknenin karaya oturduğu bölgeye Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ile başka bir günlük tur teknesi sevk edildi. Sahil güvenlik ekiplerinin kontrolünde olay mahalline gelen tur teknesine aktarılan turistler, konakladıkları otele götürüldü. Otele gelen 112 Acil Sağlık ekibi ise turistleri sağlık kontrolünden geçirdi.

Olayda yaralanan kimsenin olmadığı bildirilirken, karaya oturan teknenin kurtarılması için çalışma başlatılacağı öğrenildi.

KategoriYaşam
EtiketlerBodrumMuğla
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Asker, sahile indi
Yaşam

Asker, sahile indi

İzmir'in Foça ilçesinde, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla çevre gönüllüsü vatandaşlar, askeri birlikler, öğrenciler ve su altı dalgıçları hep birlikte sahil kıyılarında temizlik yaptı.