Olay, dün saat 14.00 sıralarında Taksim Cumhuriyet Anıtı önünde meydana geldi. İddiaya göre, turist bir çiftin bebeğinin dili henüz bilinmeyen bir nedenle boğazına kaçtı. Bebeğinin nefes alamadığını fark eden turist kadın bir anda meydanda çığlık atmaya başladı. Çevredeki vatandaşların kadının yanına gelmesi üzerine ortalık bir anda ayağa kalktı. Bebeğin nefes alamadığını gören vatandaşlar, onun dilini dışarıya çıkartmak için adeta seferber oldu. Meydandaki bir doktor bebeğin dilini çıkartmak için sırtına vurdu. Tüm bu yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
Turist anne gözyaşlarını tutamadı
Vatandaşlar bebeğini dilini dışarı çıkartmak için çaba sarf ettiği esnada olay yerine sağlık ekipleri geldi. Ardından bebek vatandaşlar tarafından ekiplere teslim edildi. İlk müdahalesi araç içerisinde yapılan bebek, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaşananlar karşısında bebeğin annesi ise gözyaşlarını tutamadı. Çevredeki vatandaşlar anneye su vererek sakinleştirmeye çalıştı.
İlgili Haberler

Rus turistler Antalya’da uçuruma yuvarlandı
Antalya’nın Kemer ilçesinde kiraladıkları elektrikli bisikletle 20 metrelik kanyona yuvarlanan Rus anne ve oğlu ağır yaralandı.

Otel penceresinde korku dolu anlar
Adana’da 5 yaşındaki bir çocuk, kaldıkları otelin 5’inci katından düşmek üzereyken pencere pervazına tek eliyle tutunarak hayatta kaldı.

Bodrum'daki gözde gece kulübü kapanıyor!
Bodrum'da 38 yıldan bu yana hizmet veren dünyaca ünlü Halikarnas Disko’nun sahibi Süleyman Demir, basın toplantısı düzenleyerek kapatacağını söyledi.

Turistik mekanda selfie yasaklandı
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde vatandaşların hizmetine açılan Hz. Süleyman Camii yanındaki park alanını çevreleyen surlara çıkış, güvenlik nedeni ile yasaklandı.

Turistler güvende
İstanbul’un Şişli ve Beyoğlu ilçelerinde çalıntı motosikletlerle özellikle turistlerin çantalarını kapkaç yapan çete, Şişli ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından nefes…

Kremlin Sözcüsü Peskov’un kızı Antalya’dan dostluk mesajı verecek
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Sözcüsü Dmitriy Peskov’un kızı Elizavetta (Liza) Peskova, Türk-Rus dostluğu adına Antalya’ya Dosso Dossi Fashion Show’a geliyor.
