Turizm Haberleri
TT1 Ekim 2026 Perşembe
TT1 Ekim 2026 Perşembe
Turizmcilerden örnek davranış

Turizmcilerden örnek davranış

1 dk okuma

Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi'ne bağlı Kök Hücre Gönüllü Verici Merkezi yetkilileri Destination Touristic Service'i ziyaret ederek TÜRKKÖK Projesi hakkında bilgi verdi. Acenta çalışanlarından Ebru Akşahin'in öncülüğünde gerçekleşen organizasyon sonucunda Destination Touristic Service'in 30 çalışanı kan bağışında bulundu.

Sağlık Bakanlığı’nın, Hematopoetik kök hücre nakli tedavisi olması gereken hastalar için oluşturduğu Türkiye Kök Hücre Koordinasyon Merkezi (TÜRKÖK) tarafından yürütülen "TÜRKÖK Projesi" Sağlık Bakanlığı ve Türk Kızılayı işbirliğinde gerçekleştiriliyor.

TÜRKÖK Projesi, Türkiye’de hematopoetik kök hücre nakli tedavisi olması gereken hastalar için bir Kemik İliği Bankası oluşturulması ve bu bankaya gönüllü olarak kemik iliği veya periferik kök hücre bağışlamak isteyen bağışçı adaylarının bulunmasını amaçlıyor.

Antalya, Isparta, Burdur illerinde kök hücre bağışçısı kazanımına yönelik faaliyet gösteren Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi'ne bağlı Kök Hücre Gönüllü Verici Merkezi yetkilileri Ebru Akşahin'in aracılığı ile Destination Touristic Service'i ziyaret etti. Destination Touristic Service çalışanları ile bir araya gelen Kök Hücre Gönüllü Verici Merkezi yetkilileri, kök Hücre ve bağışı hakkında bilgiler verdi.

Bilgilendirme toplantısı sonrasında Kök Hücre Bağışı'na katkıda bulunmak isteyen 30 Destination Touristic Service çalışanı kan verdi.

KategoriYaşam
EtiketlerAkdeniz
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2015
Yaşam

Dünyanın en lüks tekne markaları orada buluşacak!

‘Karanın bittiği yerde yeni bir yaşam başlar’ mottosu hareket eden Deniz Yatçılık, bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek ‘Denizle Randevu 2015’ için rotasını Marmaris Palace Beach’e çevirdi.

Plajda İstiklal Marşı okununca!
Yaşam

Plajda İstiklal Marşı okununca!

Düzce'nin Akçakoca ilçesi'nde adını yanındaki tarihi Ceneviz Kalesi'nden alan plaj, 2015 yılında da Mavi Bayrak almaya hak kazanırken, tören sırasında İstiklal Marşı okundu.