Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2018

Rusya, ABD'nin Kırım seyahatlerine yaptırım teklifine tepki gösterdi

1 dk okuma

Tsekov, Amerikalı diplomatın Donbass'daki krizin çözümü için henüz hiçbir şey yapmadığını, buna rağmen Kırım'ı ele almaya karar verdiğini belirterek, "Volker artık aracı olamaz, çünkü Ukrayna'nın tarafına geçti" dedi.

Tsekov, ABD Özel Temsilcisi’nin 2014 yılında yaşananları düzgün değerlendiremediğine dikkat çekerek şunları söyledi: “Volker, Kırımlıların kendi topraklarında ciddi bir krizden çıktığının farkında değil. Ukrayna’nın ulusal güçlerinin öne sürdüğü savaştan bahsediyorum.

Volker, Kırım’daki referandumun yasal olduğunu ve Kırım’ın Rusya’ya bağlı olmasının uluslararası standartlara uyduğunu bilmiyor. Bu yüzden onun faaliyetlerinden iyi bir şey beklemeye gerek yok.” Bilindiği üzere Volker, Kırım seyahatleri için yaptırım uygulamayı teklif etti.

KategoriDünya
EtiketlerRusyaABD
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2018
Dünya

Hayalet kasaba turizm cenneti olacak

Nükleer santral kurulmasıyla hayalet kasabaya dönüşen Belçika'nın Doel, grafiti sanatçılarının çalışmalarıyla cazibe merkezi olma yolunda ilerliyor.