Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2017

Turist sayısında yüzde 18 artış bekleniyor

1 dk okuma

RNS ajansına konuşan turizmci, erken rezervasyonlarda yaşanan artışa dikkati çekerek, “2017 yılı için yeni yıl turlarına talep memnun ediciydi. Bahar dönemi için bile erken rezervasyonlar var” dedi.

Yaz sezonu için Rusya’ya en fazla turist gönderen ülkelerin Çin, Almanya ve ABD olduğunu belirten Marmer, “Bazı ülkelerle vizelerin kalkması çok iyi. İsrail dördüncü sıraya yerleşecek, Güney Kore’den talep artıyor. Moskova ve St.Petersburg yaz turlarına, vize sorunlarına rağmen, Fransa, İspanya, İtalya gibi ülkelerden de talep yüksek” diye konuştu.

KategoriDünya
EtiketlerRusya
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2017
Dünya

Turistleri taşıyan gemi battı

Malezya'da batan turist gemisinde 23 Çinli turist ve 2 mürettebatın kurtarıldığı ancak 6 kişinin kayıp olduğu ifade edildi.

Tourism Today haber arşivi 2017
Dünya

5 yıldızlı otelde fuhuş skandalı

Rusya Federasyonu’na bağlı Taratistan’ın başkenti Kazan’da 5 yıldızlı bir otelde fuhuş yaptırdıkları suçlamasıyla 149 otel çalışanı cezaya çarptırıldı.

Tourism Today haber arşivi 2017
Dünya

Rusya turizm piyasasında canlanma yaşanıyor

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Başkanı Maya Lomidze, 2017 yılında Rusya turizm piyasasında talep açısından kapsamlı canlanmanın tespit edildiğini açıkladı.