Antalya’nın Alanya ilçesinde el freni boşalan safari aracının uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada anne hayatını kaybederken 1 yaşındaki kızı ise yaralandı. Aracı durdurmaya çalışan babanın mücadelesi ve aracın uçurumu yuvarlanma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, 18.30 sıralarında Sugözü Mahallesi Kütürüp Caddesi üzerinde meydana geldi. E. A., eşi E. A. (31) ve 1 yaşındaki kızları F. E. A. ile birlikte gezinti yapmak için evinde çıkarak safari araçlarına bindi. İddiaya göre, aracın çalışmaması üzerine E. A. kontrol amaçlı araçtan indiği sırada el freni boşalan cip bir anda hareket etmeye başladı. E. A.'nın hareket halindeki cipi durdurma çabaları sonuç vermezken cip önce duvara çarptı, oradan da hızla yokuş aşağı geri giderek uçurumdan yuvarlandı.
Uçurumdan hemen önce çarpmanın etkisiyle E. A .durdurmaya çalıştığı araçtan düşerken, metrelerce yükseklikten inşaat malzemelerinin olduğu yere düşen araçta bulunan Esma Alıcı ve kızları F. E. A. ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipleri yaptıkları kontrollerde, araç içerisinde sıkışan E. A.’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı F. E. A. ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. F. E. A.’nın çocuk cerrahisi bölümünde tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olay yerine gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi. Annenin cansız bedeni savcılık incelemelerinin ardından adli tıp morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Aracın bir anda hareket etmeye başlaması, E. A.'nın aracı durdurmaya çalışması, araçtan düşmesi ve aracın uçurumun kenarında gözden kaybolduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
İlgili Haberler

Covid-19 vakalarındaki artış korkutuyor
Artan Covid-19 vakaları nedeniyle tüm dünyanın takibe aldığı Güney Kore, salgının yayılmaması için önlemlerini artırdı.

İflas eden FTI ve BigXtra için tatilcilere geri ödeme süreci başladı
Alman Seyahat Sigortası Fonu (DRSF), FTI Touristik GmbH veya BigXtra Touristik GmbH'nin iflasından etkilenen tüketicilere geri ödeme süreci başladı.

Antalya-Kemer’de tekneler alev alev yandı
Antalya'nın Kemer ilçesinde marinada bağlı olarak bulunan teknedeki yangın, yanındaki 2 tekneye daha sıçradı. Yangında 1 tekne kullanılamaz hale gelirken, 2 teknede ise hasar oluştu.

Türk tarihçi isyan etti: “Türkiye’de turizm anormal pahalı”
Türk tarihçi, yazar, akademisyen ve içerik üreticisi Emrah Safa Gürkan, Omnibus isimli Youtube kanalındaki programda Türkiye’deki tatil ücretlerinin ve ürünlerin fiyatlarını eleştirdi: “Türkiye’de…

Halk plajlarında şezlong ve şemsiyeler emeklilere ücretsiz olacak
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, emeklilerin halk plajlarındaki şezlong ve şemsiye hizmetlerinden ücretsiz faydalanabileceğini açıkladı.

Tatilciler tarafından darp edilen doktor mesleği bırakıyor
Bodrum'a İstanbul'dan tatile gelen hasta yakınları tarafından aile sağlığı merkezinde darp edilen doktor Mustafa Hürkal Tezvar, 15 günlük tedavisinin ardından taburcu oldu. Dr.

