Serik'e bağlı Belek'te bulunan marka bilinirliği yüksek bazı otellerin internet siteleri kimliği belirsiz kişiler tarafından birebir kopyalanıp, benzer isimler ile kullanıma açıldı. 'Oltalama' yöntemiyle tatil satmaya çalışan dolandırıcılar, kendi irtibat ve hesap numaralarını verdikleri sahte siteler üzerinden rezervasyon yapan tatilcileri dolandırdı. Dolandırıcılık olayı rezervasyon yaptırdığını düşünen tatilcilerin, otelleri aramalarıyla ortaya çıktı.
Bunun üzerine harekete geçen 2 otelin yetkilileri, dolandırıcılık şüphelilerinin yakalanması için Serik Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Serik Emniyet Müdürlüğü ekipleri de otellerin internet sayfalarını kopyalayan dolandırıcıların tespit edilip, yakalanması için harekete geçti. Otel yetkilileri ayrıca sahte internet sitelerine erişim yasağı getirilmesi için yasal süreç başlattı.
İlgili Haberler

Otel sahibi, elleri ve ayakları bağlı bir şekilde otelinde ölü bulundu
İstanbul - Fatih'te Afganistan uyruklu Türk vatandaşı Abdulsamih Endican sahibi olduğu otelde elleri ve ayakları bağlı ölü bulundu.

1 ayda 560 bin gurbetçi tatil için Kapıkule Sınır Kapısı'ndan Türkiye’ye giriş yaptı
Avrupa ülkelerinde yaşayan gurbetçilerin yaz tatillerini geçirmek için Türkiye'ye gelişleri, Kapıkule Sınır Kapısı'nda yoğunluğu arttırdı. 30 Haziran'dan bu yana Kapıkule Sınır Kapısı'ndan 128 bin…

Marmaris’te 39 işletmeye meşaleli şov cezası
Turizm sezonunda turistleri ve çevreye rahatsızlık veren animasyon ve şovlara Marmaris Belediyesi Zabıta ekipleri göz açtırmıyor. Son bir haftada işletmelere kesilen ceza sayısı 39’a ulaştı.

Yeşil pasaportu olanlar hemen şimdi cebine koyup Rusya’ya gitmesinler!
Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosu Oleg Rogoza "Kasım ayından itibaren St. Petersburg'a gitmek isteyen Türk vatandaşları artık oraya elektronik vizeyle gidebilecekler.

Turizm Bakanı Ersoy: “Turizm Ajansı’nın ilk yönetim kurulunu ben atayacağım”
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 5 aylık süre için bir defaya mahsus yönetim kurulunu kendisinin atayacağını söyledi.

O ülke, Türkiye vatandaşlarına vizeyi kaldırıyor
Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kişisel Twitter hesabında Azerbaycan'ın Türk vatandaşlarına yönelik vize uygulamasını 1 Eylül'den itibaren kaldıracağını duyurdu.
