TOURISM TODAY
Almanya'nın Hamburg şehrinde organize edilen Hamburg Turizm Fuarı (Reisen Hamburg) başladı. Türkiye, 17-21 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara 200 metrekarelik stant ile katılıyor.
Hamburg fuarına özellikle Antalyalı turizmciler büyük ilgi gösterdi. Antalyalı turizmciler fuarda kendileri için çok büyük önem taşıyan Almanya pazarındaki son durumu görme imkanı bulacak.
Türkiye için önemli fuarlara katılan Kadir’in Ağaç Evleri’nin sahibi Kadir Kaya da Türkiye alternatif turizmini tanıtmak için Hamburg’ta yerini aldı.
İlgili Haberler

Avrupalı turist Türkiye’ye gelecek
Brüksel Turizm Fuarı’na katılan ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Topçu, Avrupalı turistin rotasını tekrar Türkiye’ye çevirebileceğini söyledi.

İran pazarı Türkiye’ye umut olacak mı?
İran’ın başkenti Tahran’da düzenlenen, 9. Tahran Uluslararası Turizm Fuarı, devam ediyor. Turizmcilerimizin büyük önem verdiği İran pazarı büyük umutlar taşıyor.

Kalkınma Bakanı'ndan Muğla yorumu
TÜİK'in en güvenli iller araştırmasında Muğla'nın son sırada olmasıyla ilgili açılan davayla alakalı konuşan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Eleştirileri dikkate alacağız" dedi.

Turizm için 11 maddelik eylem planı hazırlandı
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın bütçesi yüzde 21 arttı
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Turizm Bakanlığı'nın 2016 yılı bütçe planlaması kapsamında toplandı.

Gözler İran pazarında, Tahran Turizm Fuarı başladı
İran’ın başkenti Tahran’da düzenlenen, 9.Tahran Uluslararası Turizm Fuarı Türkiye’den çok sayıda turizmcinin katılımı ile başladı.
