Bu uçuşlarla birlikte, Qatar Airways’in Hindistan’daki 13 önemli kente yaptığı haftalık toplam uçuş sayısı 95’ten 102’ye çıkacağı bildirildi. Qatar Airways’in daha önce de Ocak 2008–Mayıs 2009 tarihleri arasında Nagpur’a uçuşlar gerçekleştirdiği belirtildi.
Qatar Airways’in Grup CEO’su Akbar Al Baker Doha – Nagpur rotasındaki uçuşların yeniden başlamasıyla ilgili “Qatar Airways olarak, Hindistan’daki müşterilerimize mümkün olan en iyi uçuş deneyimini sunmayı amaçlıyoruz. Hindistan bugün, şirketimizin en fazla varış noktasına hizmet verdiği pazardır. Daha fazla varış noktası ve seferle Hindistan’daki varlığımızı genişletmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.
Dünya’nın en iyi havayolu şirketi Qatar Airways’in, her gün Doha – Nagpur arasında dört saatlik uçuş hizmeti vereceği belirtildi. A320 model uçağın kullanılacağı uçuşta her koltukta SMS mesajlaşma hizmetinin de olacağı belirtildi.
Sadece18 yıldır faaliyette olan hava yolu şirketi bu süre içinde oldukça hızlı bir büyüme gösterdi ve şu anda 164 uçaktan oluşan modern filosu ile Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik, Kuzey Amerika ve Güney Amerika’da iş ve tatil amaçlı 151 varış noktasına uçuşlar gerçekleştiriyor.
İlgili Haberler

Uçak yolcuları artık bu haklara da sahip!
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yolcu haklarına ilişkin işlemlerin standart bir şekilde yürütülmesi amacıyla yeni bir genelge yayımladı.

Uçuşlar greve takıldı!
Lufthansa, pilot sendikasının grev kararı nedeniyle 84 uzun mesafeli uçuşun da yer aldığı birçok seferini iptal ettiğini açıkladı.

Germanwings'ten grev açıklaması!
Alman Pilot Sendikası'nın yapacağı grevden Germanwings uçuşlarının etkilenmeyeceği belirtildi.

Uçaktaki yangın panik yarattı
Las Vegas'ta havalimanından kalkış sırasında motoru yanan British Airways uçağı korku dolu anlar yaşattı.

THY'deki 59 yabancı pilot istifa etti
Kadrosunda 700'den fazla yabancı pilot bulunan Türk Havayolları'nda 59 pilot istifa etti.

Pilotların grevi mahkeme kararıyla durduruldu
Alman Hava Yolları Lufthansa, pilotlarının grevini mahkeme kararı ile durdurdu
