Turizm Haberleri
TT1 Ekim 2026 Perşembe
TT1 Ekim 2026 Perşembe
Tourism Today haber arşivi 2017

Moskova - Bodrum charter uçuş seferleri başlıyor

1 dk okuma

Gazetevatan'da yer alan habere göre; Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV), 14 - 16 Mart tarihleri arasında Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleşen 24'üncü Moscow (MITT) International Travel & Tourism Fuarı'na katıldı.

Fuarda kurulan Bodrum standında Bodrum Tanıtma Vakfı'nın Moskova temsilciliğinden Natalya Chernyavtseva, Maria Isiemina ve Bodrum Tanıtma Vakfı üyesi turizmciler, yaptıkları bire bir görüşmelerle tanıtım çalışmalarını yürüttü.

Tez Tour, Coral Travel ve Anextour tur operatörleri ile görüşmelerde bulunuldu. Tez Tour yetkililerinin, 2017 yılında Rusya'dan Bodrum'a Moskova-Bodrum-Moskova charter uçuşlarını "VIM-AVIA" (Vnukovo) ve "I Fly" havayolu şirketleri ile işbirliği çerçevesinde planlandığına işaret edip, 28 Mart - 29 Ekim 2017 tarihleri arasında salı ve cuma günleri olmak üzere haftada iki gün Bodrum'a uçak göndereceklerini bildirdikleri belirtildi.

Coral Travel yetkililerinin de Moskova-Bodrum-Moskova charter uçuşlarının 'Uralskiye Avialiniyi' (Domodedovo) havayolu şirketi ile işbirliği kapsamında 30 Mart - 15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşeceğini, 30 Nisan-28 Mayıs tarihleri arasında haftada dört sefer, 29 Mayıs tarihinden sonra da haftada 6 sefer yapılacağını söyledikleri kaydedildi.

Bodrum'u tüm dünyanın tanıması için yoğun bir çaba içinde olduklarını belirten Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, "Özellikle Bodrum'un tanıtımı konusunda hem yurt içi hem yurt dışında düzenlenen fuarlara çok önem veriyoruz. Son gelişmelere baktığımızda Moskova - Bodrum arası direkt uçuşların başlayacak olması, turizmcilerimizle birlikte yapmış olduğumuz mücadelemizin ve gönüllü çalışmalarımızın önemli bir örneğidir. Bundan böyle daha çok Rus turistin Bodrum'a gelmesini gönülden diliyoruz" dedi.

KategoriHavacılık
EtiketlerBodrumMoskova
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2017
Havacılık

Pegasus'tan flaş satış kararı...

Pegasus'tan KAP'a yapılan açıklamaya göre, Pegasus ve Air Lease Corporation yapılan iki ayrı anlaşma uyarınca, şirket aktifleri arasında yer alan toplam 7 adet Boeing uçağını Air Lease Corporation'a…

Tourism Today haber arşivi 2017
Havacılık

TAV’ın 15. havalimanı Yanbu oldu

TAV Havalimanları Suudi Arabistan Yanbu Prens Abdul Mohsin Bin Abdulaziz Uluslararası Havalimanı’nın 30 yıllık işletme hakkını kazandı.

Tourism Today haber arşivi 2017
Havacılık

Türkiye'ye bir yasak da o ülkeden geldi

ABD'nin Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 8 ülkeye yönelik direkt uçuşlarda "elektronik cihaz yasağı" getirmesinin yankıları sürerken, benzer bir karar İngiltere'den geldi.