Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2017

21 yıl turist ağırlayan otel için yıkım kararı alındı

1 dk okuma

Otelin yıkılacağını sosyal medya hesabından duyuran otelin açık olduğu zamandaki genel müdürü Nazif Demir: “Uzun yıllar Kapadokya’da hizmet vermiş olan Peri Tower Hotel günümüz turizm şartlarında hizmet vermekten vazgeçmiş ve yıkım kararı almıştır. Turizm yatırımcı ve işletmecilerine Allah kolaylık versin umarız en kısa sürede bölgemiz olan Kapadokya ve Türk turizmi hak ettiği güzel sezonlara çabuk kavuşur ve yaşanan sıkıntılar hepimize ışık ve ders olur” dedi.

KategoriOtel
EtiketlerKapadokya
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2017
Otel

Otelde çıkan yangın korkuttu

İstanbul-Fatih’te üç aydır boş olan bir otelin çatısında meydana gelen yangın paniğe neden oldu. Çatıda meydana gelen yangın itfaiye ekipleri tarafından kısar sürede söndürüldü.

Tourism Today haber arşivi 2017
Otel

Marka oteller daha çok kar elde ediyor

GYODER Turizm - Turizm Yatırımları Komitesi ve Gayrimenkul Türkiye Dergisi iş birliğiyle turizm sektörünün sorunlarının ve çözümlerinin konuşulduğu 18. Yuvarlak Masa toplantısı gerçekleştirildi.