Fatih, Gülhane Parkı Tramvay Durağı bitişiğinde bulanan boş bir otelin çatısında meydana gelen yangın paniğe neden oldu. Yaklaşık üç aydır boş olduğu öğrenilen bir otelin çatısından dumanların çıktığını gören vatandaşlar durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine Fatih, Eminönü ve Beyoğlu İtfaiye Amirliğine bağlı ekipler sevk edildi. Kısa bir süre içerisinde olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti. Müdahale sonrasında yangın kontrol altına alınırken, bir süre soğutma çalışması yapıldı. Çevredeki turistlerin ise itfaiye ekiplerinin çalışmasını meraklı gözlerle seyretmesi dikkat çekti. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken, otelin çatısında maddi hasar meydana geldi.
Meydana gelen yangın nedeniyle Kabataş-Bağcılar arasında yapılan tramvay seferlerinde aksama meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasını tamamlamasının ardından seferler normale döndü.
İlgili Haberler

“Bentley by Molton Hotels” Türkiye’nin en iyisi oldu
Molton şehir otelleri arasında yer alan Bentley by Molton Hotels, bu yıl 24. Kez düzenlenen Dünya Seyahat Ödülleri’nde (World Travel Awards) Türkiye’nin En İyi Tasarım Oteli seçildi.

20 milyon TL’lik otelini kadınlara emanet etti
Otel yatırımcısı işadamı Abdurrahim Tikbaş, Aydın’da inşaa ettirdiği 20 milyon liralık otel yatırımını 3 kadına emanet etti.

Levent Akkiraz, Rixos Premium Belek’in genel müdürü oldu
2.5 yıldır Titanic Hotels bünyesinde Titanic Deluxe Golf Belek’in genel müdürlüğünü yapan ve geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılan Levent Akkiraz, Rixos Hotels ile anlaştı.

Selçuk Akıltopu: “Yeni otel yapmak yerine olanı yenilemeliyiz”
HotelEquipment için düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkan Yardımcısı Selçuk Akıltopu, sezonu ve tahsis süreleri için alınan…

WOW Bodrum, “Oktoberfest” ile yaza veda etti
Almanya'nın Münih kentinde her yıl eylül ayının son günleri ve ekim ayının ilk günlerinde düzenlenen ve iki hafta boyunca devam eden "Oktoberfest" Bodrum'da da kutlandı.

Yeni otel yapan çok, otelini yenileyen yok
Otel yatırımlarında bu yılın 8 ayında artış yaşanırken, aylık bazda gerileme başladı.
