Turizm sektörünün deneyimli yöneticilerinden Ali Can Aksu, "Turizoom International Hotel Management" adı altında yeni bir şirket kurdu. The Green Park Pendik Hotel & Convention Center'daki genel müdürlük görevinden eylül ayında ayrılan Aksu, bu yeni işinde sektöre danışmanlık yapacak.
Sosyal medya hesabından yeni işini duyuran Ali Can Aksu, şunları söyledi: "Yöneticilik hayatımda sektörde uzun yıllar edinmiş olduğum bilgi ve deneyimlerimi yine sektöre fayda sağlamak ve farklı çözümler üretmek adına "Turizoom International Hotel Management" şirketimizi kurduk . Deneyimlerimizle şirketimiz uluslararası çalışma sistemi, yerel tecrübesi, geniş bilgi kaynakları ve etkili profesyonel bağlantıları ile hizmet kalitesini ve verimliliğini her zaman en üst seviyede tutmak için çalışacaktır. Etik değerlere saygılı ve güvenilir bir kadroyla, problemi tanımlayan çözüme katkıda bulunan tarafta olmak, ve "Önce İnsan" anlayışımız birinci önceliğimiz olacaktır. "
30 yılı aşkın süredir turizmde üst düzey yöneticilik yapan Aksu, uzun yıllar Antalya, Bodrum, Çeşme, Kuşadası ve yurt dışı otellerde genel müdürlük yaptıktan sonra 2010 yılında Cevahir Asia Hotel'de çalıştı. Daha sonra Silence Hotel Convention Center'da görevi devralan Aksu, son iki yıl The Green Park Pendik Hotel & Convention Center'de genel müdürlük yapmıştı.
Aksu, ayrıca halen Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği'nin İstanbul Bölgesel Yürütme Kurulu'nda görev yapıyor.
İlgili Haberler

Hillside Beach Club, ABD'nin ünlü üniversitesine ders konusu oldu
Alarko Grubu'na bağlı Hillside Beach Club ABD'nin ünlü üniverstesinde ders konusu oldu.

Gökhan Özbatır: “Titanic Deluxe Bodrum, turizme hareket kattı”
Bu sene Nisan ayında Bodrum Güvercinlik’te hizmete açılan ve büyük talep gören Titanic Deluxe Bodrum, ülke turizmine olduğu kadar bölge ekonomisine de büyük katkı sağlıyor.

Aranan suçlular bu otelleri tercih ediyor
Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği (KATİD) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Murat Toktaş, Orta ve Doğu Karadeniz’de 35 bin kayıt dışı yatak bulunduğunu…

Avrupa'nın en iyi resort oteli Türkiye'de
Caresse, a Luxury Collection & Spa, Bodrum, seyahat ve yaşam stili dergisi Conde Nast Traveler uluslararası edisyon okuyucuları tarafından Avrupa'nın en iyi Resort Oteli olarak seçildi.

Hilton, Türkiye'ye getireceği en lüks markasını 2018'e erteledi
Türkiye'ye bundan 61 yıl önce ilk 5 yıldızlı oteli getiren Hilton Worldwide Grubu, Sultanahmet'te restorasyonu süren Curio A Collection by Hilton açılışını 2018 yılına erteledi.

Mehmet Mülayim, kitabı ile otel dünyasının kapılarını aralıyor
Konaklama sektörünün deneyimli ismi Mehmet Mülayim, 30 yıllık otelcilik hayatında yaşadığı olayları ve aklında yer edinen otelleri “Otel mi? Tımarhane mi?” ismini verdiği kitabında topladı.

