Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2015

Double Tree By Hilton ilk termal otelini Eskişehir'de açacak

1 dk okuma

Hilton, alt markalarıyla Türkiye’de en hızlı büyüyen yabancı zincirler olma özelliğine bir de bir ilk ekleniyor. Hilton'un alt markası Double Tree'nin ilk termal oteli Eskişehir'de olacak.

Eskişehir'de yapımı devam eden 306 konutluk Terrace Park projesi içinde yer alacak otelin yatırımını Immotrust yapıyor.

Immotrust GYO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu, Eskişehir'in turizminin farklı bir konuma girdiğini belirterek, "Immotust GYO olarak hem Eskişehir'in ilk beş yıldızlı DoubleTree by Hilton ismini hem de Hilton markasının ülkemizdeki ilk termal konseptini Eskişehir'e DoubleTree by Hilton ayrıcalığı ile kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. 5 yıldız statüsünde olacak DoubleTree by Hilton Termal Eskişehir 12 katlı olacak. Otelimiz 2017'de hizmete girecek" dedi.

KategoriOtel
EtiketlerHilton
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2015
Otel

Ramada Plaza Trabzon hizmete girdi

Ramada Plaza Trabzon Hotel &Convention, 40 milyon Euro’luk yatırımıyla Karadeniz bölgesinin en lüks oteli olarak misafirlerini ağırlamaya başladı.

Tourism Today haber arşivi 2015
Otel

Konaklama sektörü de destek istiyor

Otelciler korku filmi gibi geçen sezonda acentecilere ve tur operatörlerine verilen destekler gibi konaklama sektörüne de destek beklediklerini ifade ediyorlar.