İzmir Merkez’de Radisson Hotel Group bünyesinde yer alan Radisson Blu Hotel & Residences İzmir Bornova ve Radisson RED İzmir Point Bornova otellerinin açılışı için geri sayım devam ederken, AKVO GY ve AKVO Hospitality, otelcilik sektörüne önemli bir transferle damgasını vurdu. Daha önce Türkiye'deki birçok prestijli tesiste yöneticilik yapan ve son olarak Alman Meeting Point otellerinin operasyonlarından sorumlu olan Hakan Oral, AKVO Hospitality’nin yeni COO’su olarak atandı.
Görevine hızlı bir başlangıç yapan Hakan Oral, yaptığı ilk açıklamada, “AKVO Hospitality, büyük hedefleri olan dinamik bir grup. Türkiye’deki ilk Radisson RED otelini ve İzmir merkezdeki ilk Radisson Blu otelini çok yakında hizmete açacağız. Orta vadede otel sayımızı beşe çıkarmayı hedefliyoruz. Hem yurtiçinde hem de yurtdışında yeni projelerimiz ve planlarımız var” dedi.
Hakan Oral, açıklamasında ayrıca, “Misafirlerimize sadece lüks bir konaklama sunmakla kalmayacağız, aynı zamanda İzmir’in benzersiz kültürünü ve atmosferini deneyimleme fırsatı vereceğiz. Amacımız, konuklarımızın kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlamak,” dedi. Otellerin açılışıyla birlikte, bölge turizmine ve ekonomisine önemli bir katkı sağlanması hedefleniyor.
AKVO Hospitality, modern mimarisi, konforlu odaları ve birinci sınıf hizmet anlayışıyla konuklarına eşsiz bir deneyim sunmayı vaat ediyor.
Yeni oteller şu özellikleri ile öne çıkacak:
Konaklama: Radisson Blu Hotel & Residences İzmir Bornova, 200 odası ve 27 rezidansı ile; Radisson RED Izmir Point Bornova ise 207 lüks odasıyla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.
Hizmetler: Spa, fitness merkezi, yüzme havuzu ve kokteyl barları gibi birinci sınıf olanaklar, konuklara benzersiz bir konfor sunacak.
Restoranlar: Yerel ve uluslararası mutfaklardan özel lezzetler sunan çok sayıda restoran, otellerin içinde hizmet verecek.
Sürdürülebilirlik: AKVO Hospitality, çevre dostu uygulamalarıyla sürdürülebilir turizmi desteklemeyi amaçlıyor.
İlgili Haberler

Titanic Hotels, Sylter Hof Berlin Hotel ile ilk kez işletmecilik yapacak
Almanya'nın Berlin kentinde 4 oteli bulunan Titanic Hotels, yapılan anlaşma ile Sylter Hof Berlin Hotel'in işletmesini devraldı.

Bodrium Hotel, 70 Farklı ülkeden misafir ağırladı
Butik hizmet anlayışıyla sektörde 16'ncı yılını kutlayan Bodrium Hotel & SPA, başarılı bir yaz sezonunu daha geride bıraktı.

Long Beach Hotels’den personeli için “Çalışan TV”
Long Beach Hotels, Alanya’daki otelinde çalışanları için içerik sunan “Çalışan TV” projesini hayata geçirdi.

Kuşadası'nda otelin çatı katında yangın paniği
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir apart otelin çatı katında çıkan yangın paniğe neden olurken, alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Divan Talya’nın Genel Müdürü, İsmail Tirali oldu
Divan Grubu sektörün deneyimli bir ismini daha kadrosuna kattı. İsmail Tirali, Divan Talya Otel’de Genel Müdür olarak göreve başladı.

Fettah Tamince: “Rixos Tersane İstanbul ile destinasyon yaratmak istiyoruz!”
Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Hürriyet'ten Yasemin Salih’e Rixos Tersane İstanbul ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

