İlk bakışta petrol platformu gibi görünen Frying Pan Kulesi, 1854 yılında inşa edilmiş ve 110 yıl boyunca deniz feneri olarak kullanılmış. Kule şimdi ise otel olarak tasarlanarak farklı tatil ve otel arayanlara hizmet veriyor.
Dikme kalıplara oturtulan bu tarihi deniz fenerine ulaşmanın tek yolu helikopter veya tekne. Çoğunlukla ziyaretçiler tarafından helikopter kullanılıyor. 8 ile 12 konuk ağırlayabilecek kapasiteye sahip olan Frying Pan Kulesi'nin 8 yatak odası bulunuyor.
Bu otelde 3 gün konaklamanın fiyatı ise kişi başı 509 Dolar. Bu fiyatın içinde konukların helikopter ile otele geliş ve gidişi de dahil. (Hürriyet.com.tr)
İlgili Haberler

Sabancı’nın oteline izin yok
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Sevil Sabancı’nın İstinye’deki eski binicilik tesislerinin yerine yapmak istediği otel projesi talebine verdiği izni durdurdu.

Park Inn by Radisson, Türkiye’de ikinci otelini açacak
Dünyanın orta ölçekli otel markalarından Park Inn by Radisson, Samsun'da açılıyor. Otel, Türkiye'de yapım aşamasında ve faaliyette olmak üzere markanın bu yıl Türkiye'de açılan ikinci oteli olacak.

Kuleli Askeri Lisesi otel mi olacak?
15 Temmuz Hain Darbe girişiminin ardından askeri okulların kapatılmasıyla birlikte ne olacağı merakla beklenen Kuleli Askeri Lisesi'nin akıbeti belli oldu.

Otellerde doluluklar arttı
Mart ayında otel dolulukları, yerli şirketlerin toplantı ve etkinlik trafiğindeki artış ve Nevruz dolayısıyla İran pazarındaki hızlanma sayesinde yüzde 5.3 yükseldi.

LUX* Bodrum görücüye çıktı
MYC Partners’ın 70 milyon dolarlık yatırımıyla hayata geçirilen, LUX*’ın Avrupa’daki ve Türkiye'deki tek tesisi LUX* Bodrum Resort & Residences cemiyet ve iş dünyasına özel düzenlenen bir davette…

Regnum Carya ve Land of Legends’tan önemli işbirliği
Antalya Belek’teki Regnum Carya Golf&Spa Resort, misafirleri için spor, dünya lezzetleri, dinlenme ve eğlence dolu tatil deneyimine, Land of Legends işbirliği ile birlikte sınırsız macerayı da ekledi.
