Antalyaspor’da iki dönem başkanlık yapan Regnum Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk, 7 Numara Youtube kanalı için kameraların karşısına geçti.
Antalyaspor dönemini anlatan ve Antalyaspor ile Avrupa’da mücadele etmeyi çok istediğini söyleyen Öztürk, “Benim başkanlık yapma ana nedenim de buydu. Antalya’nın tanıtımı için en büyük araçlardan bir tanesi Antalyaspor’dur. Antalyaspor’un Avrupa’da oynamasının, şehre direkt olarak getirisinin çok büyük olduğunu gördüğümüz için ben bu işi yapmaya başladım” dedi.
Başkanlığı bıraktığı dönemde üstlendikleri borç hakkında da konuşan Öztürk, “Biz bu borcu üstlendik. Sadece bizim dönemizde değil, bizden önce başkanlık yapanların da borcunu üstlendik. Kulübün yaşamasını istediğimiz için bu kararı aldık. Artık bunların konuşulması bana doğru gelmiyor. 80 milyon Euro borç üstlendik, faiziyle beraber 100 milyon Euro’ya ulaşan bir borç yükünün altına girdik. Ne karşılığında? Kulüp yaşasın diye” şeklinde konuştu.







