Yoğun katılım ile gerçekleştirilen Genel Kurul seçimleri sonrasında Murat Toktaş yeniden başkan olarak belirlendi. Genel Kurul sonrasında konuşan North Point Hotel Koordinatörü ve KATİD Başkanı Murat Toktaş “2. dönem için de tekrar görev verilmesi son derece onur verici. İlk dönem KATİD’in alt yapısını ve ülkede bilinirliğini artırarak geçirdik. Ayrıca bölge sorun ve taleplerini ilk ağızdan yetkililere bildirerek çözüm aradık. Şimdi ise eğitim başta olmak üzere hem sektör çalışanlarına hem de yatırımcılarımıza daha fazla destek olabilmek için eğitimlere başlayacağız. Yerel yönetimlerle sektörün daha yakın ve en önemlisi koordineli çalışmasını sağlayacağız” dedi.
Grand Zorlu Hotel Müdürü ve KATİD Başkan yardımcısı Ali Şahin ise “Bölgemiz il il değil destinasyonlar şeklinde pazarlanmalı. Bunu yerel yönetimlerle de paylaşıyoruz. Tek tek yapılan pazarlama çalışmaları ne yazık ki bir fayda sağlamıyor. Birlikte hareket etmek bizi daha hızlı büyütecektir. Her konuda farkındalık yaratmalıyız yatırımcının ve çalışanların bilinçlendirilmesi gerekiyor. Bu dönemde de elimizde geleni yapacağız” dedi.
Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:
Genel Başkan Murat Toktaş (Samsun North Point Hotel)
Genel Başkan Yardımcısı Ali Şahin (Trabzon Grand Zorlu Hotel)
Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Aydoğan (Rize Aydoğan Hotel)
Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yılmaz (Giresun Amazon)
Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Poyraz (Ordu Balıktaşı City Hotel)
Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Türkay (Samsun Grand Sheraton)
Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Sezer (Karabük İmren Lokum Konak)
Denetleme Kurulu
Kadriye Kara (Samsun)
Özcan İlarslan (Trabzon)
Onur Bıyıklı (Karabük)
İlgili Haberler

Profesyonel otelcilerden öğrencilere büyük destek
Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) İstanbul’un Kültür Üniversitesi ile yapmış olduğu işbirliği ilk meyvelerini vermeye başladı.

Turizm profesyonelleri turizmin en iyilerini ödüllendirdi
Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin (POYD) resmi yayın organı GM Turizm Yönetim Dergisi tarafından verilen 'QM Awards 2017' sahiplerini buldu.

TÜROFED, 2018’den huzur, barış ve hoşgörü diledi
Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, yayımladığı mesaj ile 2018 yılı için huzur, barış ve hoşgörü diledi.

Dr. Erkan Yağcı: “Başarı eşiğimiz 2014 rakamlarıdır”
Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Dr. Erkan Yağcı, Antalya’nın turizmdeki başarı eşiğinin 2014 yılı olduğunu söyledi.

Turizmde dönüşüm sağlanırsa cari açık sorunu biter
Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) Başkanı Oya Narin, turizm sektöründe 2017 yılını değerlendirerek 2018 yılından beklentilerini açıkladı.

AGC Başkanı Mevlüt Yeni, işadamı ve turizmcilere sitem etti
AGC Başkanı Mevlüt Yeni ise, yerel medyaya destek vermeyen işadamlarına sitem etti.
