Didim Majesty Tarhan Otel Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Kuşadası Richmond Int otel, Carpe Mare, Majesty Kuştur, İmbat & Grand Blue Sky insan kaynakları yöneticileri ile Didim Majesty Tarhan Beach otel, Esra & Aquasis otel, Caprıce otel, Venosa Beach, Palm Wings, Garden Of Sun otel ve Büyük Anadolu Resort otel insan kaynakları yöneticileri katıldı.
Majesty Tarhan Beach İnsan kaynakları Müdürü Osman Eker, yaptığı açıklamada, Aydın il genelinde başta turizm olmak üzere sanayi, lojistik ve diğer ticari işletmelerin nitelikli personel arayışı içerinde olduklarını belirtti. Eker, Didim ve Kuşadası turizm işletmeleri, sorunların çözümü için bir dernek kurularak ortak paydada tek bir çatı altında toplanmanın amaçlandığını ifade etti.
İlgili Haberler

WTM umut verdi
Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Pazartesi günü başlayan ve dünya turizm sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olarak kabul edilen World Travel Market’e çıkarma yaptı.

2016 yılı 2015'ten kötü olmaz
WTM 2015'te tur operatörleri ile görüşmeler yapan Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, İngiltere pazarındaki gelişmeleri değerlendirdi.

Zafer Alkaya: İngiliz pazarından umutluyuz
AKTOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Cornelia Otel Genel Müdürü Zafer Alkaya, WTM Londra Turizm Fuarı'nda pazara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

OTSAD'dan sektör çalışanlarına tepki
Acenteler olarak otellerle alakalı hali hazırda birçok sorun yaşadıklarını ifade eden OTSAD Başkanı Hüseyin Kırk, bazı otellerin tur paketi satarak acenteleri zorda bıraktığını söyledi.

İngiltere bölgemiz için önemli
GETOB Başkanı Bülent Bülbüloğlu, Ocak ve Şubat aylarına kadar bu pazarda imaj ve pazarlama çalışmalarında daha agresif olunması gerektiğini, aksi takdirde telafisi çok zor bir döneme girileceğini…

Osman Ayık, Dünya Turizm Örgütü toplantısında
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Turizm Sektör Meclisi Başkanı Osman Ayık, Londra’da gerçekleştirilen UNWTO Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.
