TUROB Başkanı Timur Bayındır, yazılı bir açıklama yaparak Tunus'taki Bardo Müzesi'ne yapılan ve 17 turistin hayatını kaybettiği silahlı saldırıyı kınadı.
TUROB Başkanı Timur Bayındır'ın yaptığı yazılı açıklamayı aşağıda bilginize sunuyoruz.
"Tunus'taki Bardo Müzesi'ne gerçekleştirilen ve çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Global dünyanın vatandaşları olarak, bu tür korkunç saldırılar karşısında derin üzüntü duymaktayız. Türk turizmciler olarak Tunuslu meslektaşlarımızla her zaman dayanışma içerisinde olmaya devam edeceğiz.
Yaşamını yitirenlerin ailelerine ve tüm dünya halklarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz."
İlgili Haberler

Turizm sektörü alarmda
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Berlin 49.Turizm Borsası ITB ve Moskova’daki 22. Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı MITT’i değerlendirdi.

2015’te turisti mutsuz ederseniz kaybedersiniz
TurizmdenHaberler.comAKTOB Genel Sekreteri ve Limak Turizm Grubu Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, önemli açıklamalar yaparak turizmcilere uyarılarda bulundu.

GETOB'dan turizm şöleni
GETOB, turizm sezonunun uzatılması ve bölgenin iç turizmde beklediği payı almasını sağlayabilmek amacıyla iç pazar turizm şöleni düzenliyor.

TUROB’dan Şanlıurfa’ya temsilcilik
Türkiye çapında faaliyetlerini genişletme stratejisi kapsamında bölge temsilcilikleri oluşturmaya başlayan TUROB, şimdi de Şanlıurfa’da.

Ali Kızıldağ, turizmin yeni paradigmasını açıkladı
Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ali Kızıldağ, Turizmdenhaberler.com’a dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Yeni yönetim belli oldu
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Turizm Meclisi'nde yeni yönetim belli oldu.
