Almanya’nın 5'inci büyük tur operatörü Alltours, kış ayları için öngörülen uzun dönem tatil paketlerine odaklandı.Tourexpi'nin haberine göre en az 1, en fazla 3 aylık dönemler için geçerli olan bu paketler, inanılmaz fırsatlar sunuyor. Alltours’a göre parası olmayan veya geçinemeyen; Türkiye, İspanya veya Mısır’da uzun dönem tatil yapsın. Para tasarruf etsin.
Örneğin Türkiye’de 5 yıldızlı Seashell Resort (Antalya-Side) otelinde herşey dahil tatili, uçak ve transfer dahil sadece 2.283 Euro. Bu hesaba göre haftalığı 190 veya aylığı 760 Euro’ya denk geliyor. Ancak bundan ucuz teklifler de var. Benzer bir hizmet Mısır’da 2152 Euro. İllaki 5 yıldız olması gerekmiyorsa, örneğin İspanya’da 3 yıldızlı otelde haftalığı 130 Euro’ya kadar düşüyor.
Bir Alman vatandaşının kendi evinde enerji, su/sıcak su, yiyecek/içecek gibi masrafları düşünüldüğünde, bir hafta bu parayla geçinmesi kolay değil. Alltours CEO’su Willi Verhuven yeni kış uzun dönem tatil paketleri programını açıklarken, "Beş yıldızlı bir otelde herşey dahil 179 Euro’ya 1 hafta mükemmel tatil… Almanya’da kendi evinde bu parayla geçinmeK daha zor” dedi.
Alltours tur operatörü kış uzun dönem tatil paketleri için özel bir de katalog bastırdı. Özellikle 50 yaş ve üstü müşterileri hedefleyen bu katalogda toplam 40 otel satışa sunuluyor. Bunların çoğu Kanarya Adaları'nda (185 otel). Diğerleri Türkiye (73), Mallorca (32), Tunus (34), Mısır (30), Portekiz ve Kıbrıs’ta bulunuyor.
İlgili Haberler

Bayram tatili uzadı, otobüs biletleri tükendi
Kurban Bayramı öncesinde seyahat otobüsü biletlerinin büyük bölümü tükenirken, otobüs firmaları, bayram tatilinin uzaması üzerine 6 bin ek sefer düzenleyecek.

Bayram tatili 9 gün oldu
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanların 21 Eylül'den itibaren iki buçuk gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzaladı.

Türkler bayramda nereye gidecek?
Seyahat arama sitesi momondo, “Türkler bu bayramda nereye gidiyor?” sorusunun peşine düştü. Momondo verilerine göre yurtiçinde en çok aranılan destinasyon Antalya, yurtdışında ise Amsterdam.

Bayramda hava nasıl olacak?
9 günlük bayram tatiline çıkan vatandaşların en büyük merakı tatil süresi boyunca havanın nasıl olacağı? İşte tatil ve bayram günleri hava tahminleri.

Otelciler 300 bin yerli turist bekliyor
Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkanı Osman Ayık, Kurban Bayramı’nda 300 bin turist beklendiğini açıkladı.

Bayram tatili için tüm biletler tükendi
Tatilini memleketlerinde ve tatil beldelerinde geçirmek isteyenler dönüş tarihini 27 Eylül olarak belirleyince deniz, kara ve hava yolu ulaşımındaki tüm biletler tükendi.
