Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2015

Sektörlerin Alanya çıkarması

2 dk okuma

Bu yıl 3. kez düzenlenecek olan Alanya Otel, Restoran Donanımları, İç ve Dış Mekan Ürünleri, Yapı ve Dekorasyon Malzemeleri İhtisas Fuarı (ALODİF), 27 Şubat - 1 Mart 2015 tarihleri arasında AFT Fuarcılık tarafından Alanya Park - Kestel fuar alanında düzenlenecek.

Ziyaretçi yoğunluğunun üst seviyelere ulaşması adına katılımcı firmalarla da yapılan değerlendirmelerle tanıtım çalışmaları ve etkinliklerle de desteklenecek. Fuar öncesi son hazırlıklarını yapan katılımcı firmalar, fuara özel kampanya ve indirimlerle sezon öncesinde ziyaretçilerine ürün ve hizmetlerini sunacak.

Alanya Fuarları Sosyal Medyada

Alanya'da düzenlenen fuar tanıtımlarının sosyal medya üzerinden yapılıp, daha geniş kitlelere ulaşmak amacıyla Facebook'ta "Alanya Fuarları" sayfası açıldı. Bu sayfa üzerinden fuarla ilgili gelişmeler, katılımcı firmaların paylaşımları ile daha da geniş kitlelere ulaşmış olacak.

Sivil Toplum Kuruluşlarından Tam Destek

Sektörel dernek ve kurumlardan; Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Alanya Çevre Koruma Derneği (ALKOD), Alanya Birleşik İş Adamları Derneği (ALBİAD), Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC), Anadolu Teknik Yöneticiler ve Çalışanları Derneği (ATYD), Otel Satın Alma Müdürleri Derneği (OSMED), Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED), fuarda yer alarak, üyelerine fuarın duyurusunu yapıp, destek veriyor.

Ücretsiz Online Davetiye

Alanya genelinde başta otel, restoran, turizm sektörü firmaları ve diğer tüm mesleki kurum ve işletmelere davetiye gönderilmiş olup, AFT Fuarcılık adresinden alınacak ücretsiz online davetiye ile fuarı ziyaret edebilecek. Fuar 27 - 28 Şubat tarihlerinde 11.00 - 19.00, kapanış günü olan 1 Mart tarihinde ise 11.00 - 18.00 arasında ziyarete açık olacak.

Alanya için Önemli Bir Değer

Fuarın Alanya'ya önemli katkılar sağlayacağını söyleyen Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, yeni pazarların oluşması, iş dünyasında yeni ilişkilerin kurulmasıyla ticari potansiyelin arttırılması, kış aylarında bölgeye hareketlilik kazandırılması ve işletmelerin ürün tedariki konusunda aynı noktada kıyaslama yapabilmeleri açısından fuarın Alanya için önemli bir değer olduğunu vurguladı.

Sili; Alanya, Manavgat ve Gazipaşa olmak üzere turizme bağlı olan ve geleceğini turizmle şekillendirecek olan bölge işletmelerinin mutlaka fuarda yer alması gerektiğinin altını çizerek, "Tüm bölge turizmcilerini ALODİF'e davet ediyorum" dedi.

KategoriTedarik
EtiketlerAlanya
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler