Hakkında birçok transfer iddiası bulunan ve Beşiktaş'taki geleceği belirsizliğini koruyan 35 yaşındaki Portekizli yıldız, ülkesindeki tatilinin ardından ailesiyle Kemer ilçesine bağlı Beldibi Mahallesi'ndeki Rixos Sungate’e geldi.
Fanatik Beşiktaşlılığı ile bilinen otelin Genel Müdürü Derya Billur, tesislerde konaklayan Quaresma ile çektirdiği bir fotoğrafı sosyal medya üzerinden "Welcome Ricardo Quaresma - Hoş geldin Ricardo Quaresma" başlığıyla paylaştı. Quaresma ve Billur birlikte kartal işareti de yaptı.
İlgili Haberler

Rixos Sungate, Avrupa’nın en iyisi oldu
Antalya’nın ünlü turizm merkezi Kemer’de bulunan Rixos Sungate, “Avrupa’nın En İyi Lüks Spor Oteli” seçildi.

Rixos Sungate Genel Müdürü Derya Billur Noel Baba oldu Kemer’i tanıttı
Antalya Kemer ilçesinde yılbaşı için Noel özel tanıtım videosu hazırlandı.

Profesyonel turizmciler, Rixos Sungate'te Güneydoğu Anadolu Bölgesi lezzetleri ile buluştu
Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Ağustos ayı geleneksel öğlen yemeği Kemer'de bulunan Rixos Sungate'te gerçekleştirildi.

Dünyanın önde gelen MICE organizasyonu, Rixos Sungate ev sahipliğinde gerçekleşti
Dünyanın önde gelen MICE organizasyonlarından biri olan M&I Flagship Antalya | UK & EU Buyers 2025, bu yıl Rixos Sungate’te düzenlendi.

Mehmet Emin Yarar, Balmy Foresta'da
Daha önce uzun süre Rixos Downtown ve Rubi Otellerinde görev yapan mutfağın deneyim ismi Mehmet Emin Yarar, Antalya Kemer'deki Balmy Foresta’nın Executive Chef’i oldu.

Kaan Kavaloğlu: “Euro kuru turizmcinin can damarına basıyor”
Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (AKTOB) “Geleneksel Temmuz Ayı AKTOB Yemeği” Antalya’nın önemli turizm merkezlerinden Kemer’de yer alan Rixos Sungate’de gerçekleşti.

