Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2015

Kapadokya'da balonlar şehitler için havalandı

1 dk okuma

Son dönemde artan terör olaylarını protesto etmek için Nevşehir’in Göreme beldesinde güneşin doğuşu ile havalanan Maccan Balon şirketine ait balonların sepetlerine üzerinde ‘Terörü lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet ve ailelerine sabır diliyoruz’ yazılı pankartlar asıldı. Türk bayrakları ile süslenen pankartlar ile havalanan balonların kalkışı sırasında balon pilotları şehitler için selam durdu. İçerisinde Avrupalı ve Uzakdoğulu turistlerin bulunduğu balonlar yaklaşık 1 saat boyunca Kapadokya semalarında kaldı.

Maccan Balon Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sucu yaptığı açıklamada, özellikle Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgesinde son dönemde artış gösteren terör olaylarından dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirterek terörle mücadele şehit düşen asker ve polislerin ailelerine başsağlığı diledi. Vatanı uğruna şehit düşen güvenlik güçleri için saygı uçuşu gerçekleştirdiklerini ifade eden Sucu: “Son dönemde ülkemizde yaşanan terör olaylarını lanetlemek, bu uğurda şehit olan askerlerimize ve güvenlik görevlilerimize rahmet dilemek için bugünkü uçuşumuzu şehitlerimiz için yapıyoruz” dedi.

KategoriYaşam
EtiketlerKapadokya
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2015
Yaşam

Yat Markaları Marmaris’e Demir Attı

Deniz Yatçılık tarafından dördüncüsü düzenlenen Deniz Festivali Absolute, SeaRay ve Dominator gibi yat sektörünün önde gelen lüks markalarını Marmaris Palace Beach’te biraraya getirdi.

Tourism Today haber arşivi 2015
Yaşam

Güney Koreli turistin küskünlüğü kısa sürdü

Çin’in Doğu Türkistan’daki Türklere işkence yaptığı yolundaki haberin ardından, Çinli sanılan Güney Koreli bir turistin Türkiye’de dövülmesinden sonra başlayan rezervasyon iptalleri, kısa sürdü.

Tourism Today haber arşivi 2015
Yaşam

Aquapark'ta şok ölüm

Turizm cenneti Bodrum'da bulunan bir aquaparka annesi ile beraber eğlenmeye giden 10 yaşındaki çocuk su kaydırağından kaydığı havuzda boğularak öldü.

Tourism Today haber arşivi 2015
Yaşam

Bodrum'un yeni gözdesi açıldı

Bembeyaz kumu, denizin içine uzanan iskelesi ile 2400 m2 alan üzerine konumlanan The Club Beach By Bodrum Ramada, Bodrum da hizmete açıldı.