Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2015

Mutfağın profesyonelleri Öztiryakiler'in mutfağında buluşacak

2 dk okuma

Mutfağın profesyonelleri EDT Expo fuarında Öztiryakiler mutfağında buluşmaya hazırlanıyor. Türk mutfak kültürüne önemli katkılar sağlayan, Öztiryakiler'in mutfak sponsorluğunu üstlendiği ve CNR EDT Expo'da düzenlenecek olan 4 ayrı yarışma için geri sayım başladı. 25 - 28 Mart 2015 tarihlerinde Ev Dışı Tüketim Ürünleri Fuarı bünyesinde, Foodinlife Yayınları organizatörlüğünde CNR Expo'da düzenlenecek ve 32 takımın yarışacağı organizasyonun profesyonel mutfak sponsorluğunu Öztiryakiler üstleniyor.

Osmanlı Mutfağı Yarışması, Black Box Yarışması, Gastrobosphorus Pastacılık Yarışması ve üniversiteli genç şeflerin yarışacağı Şeflerin Düellosu Yarışmasında gastronomi dünyası bir araya gelecek.

Öztiryakiler ürünlerinin kullanılacağı organizasyonda birçok kurum, beş yıldızlı otel, restoran, pastane ve üniversite yarışacak. Yarışmacıların bir kısmı bilinen tatları yeniden yorumlarken bir kısmı ilk defa ortaya çıkaracakları lezzetleri seçkin jürinin beğenisine sunulacak.

Geçtiğimiz ay yapılan 13. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'nde kurduğu 24 mutfak ile yarışmacılardan tam not alan Öztiryakiler her fırsatta şeflerin benzer organizasyonlarında etkin rol alıyor ve kurduğu mutfaklar yanında yarışmalar süresince alanda bulundurduğu teknik ekip ile olası teknik soruları cevapsız bırakmıyor ve takdir topluyor.

Öztiryakilerin yeni ürünleri EDT Expo'da

Öztiyarkiler, EDT EXPO'da yer alacak standında yeni seri ürünlerini şeflerin ve satın alma yetkililerinin beğenisine sunacak. Ürünlerinin bir kısmının yüzünü değiştiren firma gaz yanış sistemleri, kontrol panelleri gibi kullanıcı ve işletme merkezli fayda sağlayan önemli teknik detayları da yeniden gözden geçirdiği pişirme adalarını, fırın ve bulaşık yıkama makinelerini ön plana çıkaracak. Öztiryakiler, Konveksiyonlu Fırın ve Svabe Dahlen markalı ithal fırınında yapacağı pişirme şovları ile ziyaretçilerine nefis tatlar sunacak.

KategoriGastronomi
Etiketlerİstanbul
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Hilton'da gurmelere layık tadım menüsü
Gastronomi

Hilton'da gurmelere layık tadım menüsü

Hilton İstanbul Bomonti'nin executive şefi Yannis Manikis; Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde "2014'ün En İyi Şefi" seçilmesini konuklarına sunacağı sıradışı bir tadım menüsüyle kutluyor.

Tourism Today haber arşivi 2015
Gastronomi

Trakya bağ rotalarına ödül

Trakya Bölgesi şarap rotalarının turistik tanıtımı amacıyla 2014'te hayata geçirilen "Trakya Bağ Rotası Projesi" iki de uluslararası tasarım ödülü getirdi.

Tourism Today haber arşivi 2015
Gastronomi

Turizmde trend: Gastronomi

MHP Antalya Milletvekili aday adayı Güray Parlak, son yıllarda deniz-kum-güneş konseptinin dışında gastronominin de turizmde öne çıktığını söyledi.

Tourism Today haber arşivi 2015
Gastronomi

Profesyoneller Öztiryakiler mutfağında buluştu

CNR EDT Expo’da 25-28 Mart tarihlerinde düzenlenen Black Box Yarışması, Gastrobosphorus Pastacılık Yarışması, Osmanlı Mutfağı Yarışması ve üniversiteli genç şeflerin yarıştığı Şeflerin Düellosu…