Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2019

Regnum Carya’da Jennifer Lopez’i locadan izlemenin fiyatı 25 bin euro'ya yükseldi

1 dk okuma

ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, 'It's My Party' turnesi kapsamında 7 yıl aradan sonra Türkiye'ye gelecek. Lopez, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı turizm bölgesi Belek'teki Regnum Carya’da 6 Ağustos'ta sahne alacak. 2 saat sahnede olması beklenen sanatçının ekibi konser öncesi otele gelerek incelemelerde bulundu. Ekibin onay vermesiyle otel yönetimi ve şarkıcı kontrat imzaladı. Antalya'da 3 gece geçirecek olan Lopez; 5 yatak odası, özel havuzu ve helikopter pisti bulunan kurşun geçirmez camla kaplı 3 katlı villada kalacak.

Jennifer Lopez'in konser bilet fiyatı ise dikkati çekti. Sanatçıyı ayakta dinlemek isteyenler, satışa çıktığı ilk günlerde avantajlı dönemde 2 bin liradan bilet satın aldı. Konsere 1 ay kala az sayıda kalan bileti satın almak isteyen Jennifer Lopez hayranları, sanatçıyı ayakta dinlemek için 7 bin lirayı gözden çıkaracak.

Sanatçıyı locadan izlemek için ayrılan 28 locadan ise son birkaçı kaldı. Biletin satışa sunulduğu ilk günlerde 20 bin euro olan loca fiyatları, şu an 25 bin euro'ya yükseldi.

Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2019
Kültür-Sanat

Antalya, Jennifer Lopez'i bekliyor

Latin müziğinin dünyaca ünlü ismi ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, Antalya'nın Serik ilçesindeki Regnum Carya Otel'de 6 Ağustos'ta konser verecek.