4 gün sürecek fuar süresince konaklama ve ağırlama sektörü ürün grupları sergilenecek. Her yıl ortalama 35 bin profesyonel ziyaretçiyi ağırlayan fuara bu yıl yoğun bir katılım bekleniyor. Almanya, Azerbaycan, BAE, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Irak, İran, İtalya, Katar, Kazakistan, Kosova, KKTC, Makedonya, Mısır, Nijerya, Rusya, Suudi Arabistan, Tunus ve Ürdün'den ziyaretçilerin ilgi gösterdiği fuarda bu yıl ilk defa 'Hotel Design Show' etkinliğine katılan mimarlar da katılımcı firma ve yatırımcılarla B2B görüşme yapabilecek.
İlgili Haberler

Hisar Akdeniz Bölge Müdürlüğü hizmete girdi
Türkiye’nin önemli markalarından Hisar, Akdeniz Bölge Müdürlüğü’nü düzenlediği tören ile hizmete açtı.

Only Travel Marketing turizme yön verecek
Turizm sektörünün deneyimli isimlerinden Sarp Özkar, travel marketing alanında hizmet verecek olan şirketi “Only Travel Marketing”i hayata geçirdi.

İnoksan Türkiye'nin ilk yerli kombi fırınını tanıttı
Endüstriyel mutfak sektörünün yenilikçi yüzü İnoksan, 13 - 16 Ocak tarihlerinde Antalya'da gerçekleşen 27. Anfaş Otel Ekipmanları Fuarı'na, Türkiye'nin ilk yerli kombi fırını İnosmart ile katıldı.

Deniz Buklet’ten Teknokent'e ziyaret
Antalya’nın her geçen gün büyüyen firması olan ve 20’ye yakın çalışanı ile Otellere buklet malzemesi temin eden Deniz Buklet Firması sahibi Deniz Danışman da Teknokent’i ziyaret etti.

Anfaş Fuarı’nda en çok Öztiryakiler konuşuldu
Anfaş Fuarı’nda hem ürünlerini sergileyen hem de geleceğin şefleri için buluşma ve yarışma ortamı sağlayan Öztiryakiler sektöre olan katkıları dolayısıyla büyük beğeni kazandı.

Türkiye'nin En Kapsamlı Gıda ve İçecek Fuarı Açılıyor
Anfaş Food Product, 10 – 13 Şubat 2016 tarihleri arasında Antalya Expo Center'da büyük bir katılımla gerçekleşecek.
